Нови покупки

Здравейте момичета ! Доста приятно за мен започна новият месец ноевмри с малко нови покупки.Вчера отидох в една аптека,  защото вече беше крайно време да си взема някакъв крем за лице за проблемна кожа, тъй като напоследък кожата ми е в ужасно състояние ! След консултации с аптекарката реших да се възползвам от промоцията на Bioderma Sebium Global, която влючва измиващ гел и крем за лице, лошото е,че вътре имаше щанд на Wet and Wild :D.

Bioderma Sebium Global, Wet and Wild Mega shimmer powder (white)
Wet and Wild coloricon Молив за очи и вежди, Impala Hightlight четка
и Veet почистващи кърпи за след кола - маска

1.Bioderma Sebium Global - комплекта включва крем за лице и измиващ гел за лице. Sebium Global крем за лице обещанията на производителя са:
-интензивна грижа и лечение на акне
-възстановява по биологичен път качеството на себума
-премахване на пъпките и черните точки ( а дано ! ) 
-възстановяване на кожната структура
-намалява риска от оставане на белези
-предотвратява повторната поява на акне

Според Bioderma, техният доктор открил формула, която да предотвратя появата на акне по лицето и да контролира мазния себум! Супер звучи много добре, ще дам мнение по въпроса поне след 2 седмици ежедневно позлване. Сега мога да кажа само,че измиващия гел е много нежен, чувствам кожата си чиста и свежа след него, ухае много деликатно и се пени добре. Друго негово предимство е, че е цели 200 мл ! Крема за лице е изключително икономичен и много добре хидратиращ,  не чувствам никакъв дискомфорт върху кожата, когато се намажа, за разлика от тестерите на Vichy Normaderm, който леко ме щипеше.Мнение за качествата на крема и обещанията на Bioderma, най-рано след 2 седмици.

2.Молив за очи  и вежди Wet and Wild coloricon черен цвят - каква е работата с молива, имаше промоция в същата аптека, от която взех Biodermatа, при покупка на два продукта подарък пудра или комплект за френски маникюр, аптекарката обаче реши само с покупката на молива за очи да ми подари и пудрата.Още не съм си слагала на очите молива, но като се драснах на ръката беше изключитено наситено черен.


Ето това е положението с молива за очи, 1,4 гр и е почти два пъти по-дълъг от страндартните моливи за очи.Трудничко се трие и е доста мек.Цената, обаче е култова 2,90 лв.Аптекарката ми подари пудратa Mega Shimmer за нея няма много какво да се каже, пудра с четка виждате от кой тип, бяла на цвят, ще я позлвам много рядко и евентуално само за някакъв нежен ефирен блясък, който искам да постигна, става идеално и за деколте.Друго нещо, което ми подари аптекарката са три кърпички за почистване след кола маска на Veet (мноого мила жена) 

3.Четка на Impala Hightlight- след покупката на тази четка, осъзнах,че вече всяка която купувам първо ще пера и после ще ползвам.След като я изпрах просто нанасянето нямаше нищо общо с първото! Много хубава четка позлвам я за нанасяне на фон дьо тен и е супер ! Върши ми чудна работа, капе по някой косъм от време на време, но това си е нормално и предвид ценовия клас на четката - 6.20 лв. 

Това беше от мен за сега ! Приятен ден на всички желая!!! :))))))))))))))

Коментари

  1. Здравей! От "двойната" кутия на Пинкс получих същата пудра на Wet and Wild и сега я гледам като индианец :))) не зная как да стигна до съдържанието, четката отварям и до там.
    Много те моля, да ми обясниш как точно става "работата".
    Благодаря! ;)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации