Remigton Multi Style преса за коса

Здравейте  !
В днешната публикация ще Ви представя новата ми преса за коса.Като верен фен на марката днес се сдобих с Multi Style S6600, която преса освен за изправяне служи и за къдрене.Ето от къде идва нейната мултифукнционалност.Тази преса е подходяща за момичета, които обичат да си правят различни прически, и е изключително сполучлива по отношение на къдренето.Аз, обаче ще я позлвам в повечето случаи (ежедневно) за изправяне.
Линк към предишната ми преса за коса, която нещо даде малко фира в захранването, но се надявам да я оправят и да мога да позлвам и нея, защото това е първата ми любов ! Моят коментар е най-отгоре и можете да го видите.Много и различни момичета са се свързвали с мен по повод S3500, която смея да твърдя е една от най-добрите преси за изправяне на косата, която въобще можете да си купите от България.Мисля, че неин конкурент са единствено пресите на ISO, въпреки, че не знам как преса ще изправя по-добре, по-бързо и по-готино от S3500. 
И все пак тя не е темата, която ще обсъждаме днес.С изключително очарование искам да Ви представя многофукнционалната преса за коса S6600.Линк към сайта на Remington,за да хвърлите едно око, какво пише там и все пак, аз ще го сложа и тук. 
Обикновено, когато един продукт обещава да бъде мултифукнционален съм много прагматично настроена към него, защото си мисля,че няма да си свърши нито една от функциите.Тъй като съм адски доволна от Remington преди това, реших да се доверя  на тази мнима мултифункционалност и да си купя пресата, при все,че в момента в Технополис е 59,90 лв.Цената е меко казано изкушаваща,предвид дългосрочната инвестиция.




 Ето какъв е  комплекта на пресичката и какво се съдържа.Идва със супер луксозен термокалъф с цип, за да може да я транспортирате необезспокоявани! Пресата загравя до 210 градуса, което е много по принцип и Ви препоръчвам, ако имате по-тънка коса да не се изправяте на повече от 150 - 160 градуса, особено, ако правите това упражнение достатъчно често.
Когато избирате преса за коса, задължително вижте, дали плочките на пресата се притискат плътно една до друга ! Това е едно от най-важните условия за добро изправяне и това е, което отличава Remington от другите марки. Пресата има син светлинен индикатор,който премигва, докато пресата загравя и след това свети без прекъсване, когато е готова за изравяне.Загравя за 15 секунди, както и всички други преси на марката.Кои са моите критерии за добро изправяне на косата ? 
  1. Пресата да изправя качествено - по този критерии е безпогрешна.Това е най-важното качество за мен, защото си изправям косата всеки ден.
Ето как изглежда косата ми изправена с пресата S6600.

      2.Второто, което търся в пресата за коса е да изправя бързо.И тук давам отличен на S6600.Адски бързо и без никакво скубане ! Гладко минава през кичурите и създава лек и  дискретен блясък.Разбира се,че не може да направи чудо от косата ви, но ако действате с нужното внимание ще има ефект! За 10 - 15 мин. цялата ми коса е готова.
     3.Да загравя бързо.Ето и тук няма какво повече да искам от преса. Включвам я ,разрешвам си косата, разделям я на пластове и тя е вече готова за употреба!

Време е да пристъпим към мултито и къдриците, респективно.Тук имаме три нива на разширяване на плочките, за да постигнем различни по обем къдрици.Ето какво направих аз за буквално 3 мин.

Не си мислете, че да правите къдрици с преса за изправяне е лесно ! Съвсем не е така. Трябва сериозна доса усет и сръчност, за да можете да увиете кичура така,че да успеете да направите прецизен кичур! Тази преса предоставя възможност за няколко вида различни къдрици по голяма, но не къдри като маша, по-трудно е.
За да обобщим пресата ще Ви представя една намръщена моя снимка, за което се извинявам много, но това беше най-добрия кадър :

Пресата категорично е мултифункциоална, спрява се еднакво добре, както с къдренето, така и с изправянето.Ако обичате различните прически, мисля,че това е вашата преса.Ако имате нужда от преса за изправяне, отново, няма да бъдете разочарована!

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации