Ziaja - Козметика от Полша

Здравейте, скъпи читатели ! 
След краткото лирично отклонение (около една година) реших да възкръсна.За съжаление, понякога в живота на човек се случват неща, които го разсейват дори от най-любимите ни занимания.Сега, обаче съм въоръжена с нова техника, и готова да изследвам козметичните среди из основи. 
Първата тема, с която ще имам честта да Ви запозная е за козметиката на Ziaja Ltd.
Ясно помня първата си среща с техните продукти в един каталог на Лили, когато незнайно защо дълго време се смях на основната съставка на продуктите им - козето мляко.Сигурно, заради асоциацията с вкуса на въпросното мляко, дълго време отказвах да пробвам или по-скоро да се доверя на марката.След време, обаче майка ми предостави един техен тестер с крем за лице с авокадо.Ами, любовта към аромата беше спонтанна, бърза и от първото докосване.След, което следваше удивление от изключителната консистенция и овлажняване ! В крайна сметка изпод всичките продукти за лице, които ползвах тогава, включително и гримът ми пак усещах аромата на авокадо.Уникален аромат! Не след дълго се сдобих с пълният размер на кремът за лице ! Ето го и него : 

Natural avocado Oil regenerating face cream
75 ml 

1.Много ми допадат опаковките! Не знам за Вас, но на мен този изчистен дизайн ми харесва! Опаковката е пластмасова, но в същото време изключително стабилна и удобна !
2.Кремът ухае божествено и изпълнява всички функции, за които компанията претендира

  •   овлажнява кожата
  •   придава свеж вид моментално 
  •   наистина намалява усещането за      опъната и суха         кожа, всички       които имате такава знаете колко е         неприятно
  •   пак ще спомена, ухае невероятно ! 


Ето го и описанието на действието на крема, както и неговите съставки и начин на употреба.Мисля,че това е един от малкото кремове за лице за суха кожа, които съм ползвала и си вършели толкова добре работата!Друго съществено предимство на цялата козметика е цената и.Няма как да не отбележа,че се сдобих с този разкош за скромните 5.09 лв. Открих пълният набор от козметични


продукти в аптека Ремедиум. За съжаление в провинцията все още, не навсякъде можете да ги откриете, но със сигурност в Лили ги има. 
 И така след тази моя придобивка реших да пробвам още няколко разбира се! Следващия продукт, с който ще имам честта да Ви запозная е Intimate creamy wash with lactic acid protective.
Невероятно нежна крем формула на интимния гел, 500 мл, съдържание на продукта и отново изключително удобна опаковка в типичният за Ziaja стил.



Ето как изглежда опаковката на интимният гел, цената отново е доста ниска - около 7 лв. Върши чудесна работа, ухае приятно, нежно и деликатно и много ми допада като консистенция ! 

Следващият продукт, който си закупих е невероятно сладкият душ гел с кокос.Отново невероятна консистенция,изключителен аромат, стабилна опаковка и отново моите адмирации за продукта ! 





В заключение бих казала,че ще продължа да купувам    ZIAJA!


Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации