Sigma Synthetic Precision Kit РЕПЛИКИ

Здравейте, скъпи приятели !

След едномесечно чакане най-после пристигнаха, така желаните, от мен четчици, които имитират Сигма Кит-а за очи.Четките са 4 на брой, изцяло от синтетичен косъм, което предполага,че ще се използват предимно за  течни продукти, но има и аванс да станат и за други неща.Не знам колко от Вас момичета, ползват китайски четки, и до колко им се харесват, но за сега, докато не работя, предимно ще използвам и показвам такива.Като в момента чакам още едно малко кит-че с ecotools от Aliexpress.com.Тези четки също са от Aliexpress.com, струват скромните 4,50 $ (free shipping). По отношение на качеството  на китайските четки със сигурност възникват някои съмнения, но те са изцяло свързани с продължителността на използвнето им.Имам доста четки от там, някои, които са живи и до днес работят  безоказно, и други такива, които съм пенсионирала, поради драматичен косопад.Без да Ви въвличам в излишни подробности, бързам да покажа selfie-тата на четкичиците : 




1.Първата четка е  Precision Flat (F80) РЕПЛИКА  - 

Автентична снимка на четката, заедно със всичките и недостатъци.Има няколко по-дълги косми, но като цяло е добре изработена - мека и същеврменно достатъчно твърда, че да си върши работата.Тази четка би била перфектна за нанасяне на коректор, както и за течен хаилайтер. Също може да се ползва да слагане на пудра на някакви малки участъци, също и за коректор  директно върху червенини или пъпки.


2.Precision Round (F82)  РЕПЛИКА -



 Малко я нацапах, защото я пробвах вчера. Тя има най-много стърчащи косми.Тази четка е предвидена да замества, това което Вашите пръсти могат да направят.С нея може да достигате до деликатни зони около очите, както и да нанасяте коректор под очите, да нанесете база за сенки за очи и всякакви кремообразни продукти за очи.

3.Precision Angled ( F82) РЕПЛИКА - 
Тази четчица е пригодена за контуриране и хайлайт на носа, на вашите скули, под веждите и всички зони на лицето, които сметнете, че може да контурирате презицно и красиво с нея ! Аз лично мисля да интерпретирам с нея и да се опитам да блендвам свивката на клепачите, в опит да предизвикам реакция опушено.И Вие, мисля, сте свободни да интерпретирате в употребата на четките си, честно казано с този метод на диверсификация на употребата на четките съм постигала интересни резултати.

4.Precision Tapered ( P86 )  РЕПЛИКА  - 

Безспорно най-добре изработената четка ! Твърда, идеални косми без грешка ! Тя има функции, припокриващите с ROUND четката, като можете отново да я позлвате за очите си и да правите някои по-остри линии с нея, биха станали много прецизни.Отново може да се ползва за хайлайт и бронзиране ! 

 В обобщение бих искала да кажа,че този кит, т.е. истинският от Сигма, има за цел да замести,това което пръстите Ви биха извършили, т.е. фини операции.Идеята на тези четки е да направят по-прецизно и както знаем да изпълнят идеята на всички четки да направят гримът ни идеално смесен, без резки черти, без излишна помпозност.Именно това са част от грешките, които всички допускаме при гримирането. Аз лично към момента нямам много и скъпи четки, но се старая, с това което имам да постигам оптималното, а също така и да се грижа за тях, за да ми бъдат винги верен помощник ! Надявам се статията да е била полезна и интересна за Вас !
 Приятен и спокоен ден и чудесен уикенд желая на всички !

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации