Нови покупки

Честита Нова година, скъпи приятели ! Искрено Ви желая новата година да постави начало на много нови занимания и амбиции, които да задържат умът Ви винаги свеж и готов за предизвикателства ! В личен план мисля,че освен здраве всичко друго се постига с умерени количества труд и достатъчно търпение.
Днес мисля да занимая вниманието Ви за съвсем кратко време, само за да покажа с какво се сдобих непосредствено преди да се сбогувам с 2014 г.


Много футуристичен начин да покажа покупките, надявам се да Ви зарадват минималните количества сняг на двора, но мисля,че има нещо романтично в тези снимки. :D Както и да е, от ляво на дясно:
1.Avon спрей за блясък - имам спрей за термична защита от Avon,мисля, че е показват в блога.Такъв спрей винаги имам, няма значение кой, защото главно го позлвам за чудесния аромат.Сега, колко блясък може да даде един такъв спрей и въобще като цяло, не мисля,че точно спреят е продукт, който може да даде блясък, но обожавам аромата, прави косата ми мека и ефирна и затова винаги имам такъв спрей.Този специално ми е подарък от моята дистрибуторка и приятелка за нашите вече дългогодишни "бизнес" отношения - клиент-доставчик.Доволна съм от всички продукти на Avon за коса, това е категория продукти, от която винаги има представител на моята етажерка.

2.Крем за лице Essensials от Oriflame - имам един такъв крем зимен от миналата година, който не изхарчих така или иначе, но този е с макадамия и много ме привлече и го поръчах, още не е отварян не мога да кажа нищо за него.

3.Крем за лице Ziaja cacao butter - това е кремът, който ползвам в момента, обичам го, обичам аромата, консистенията, финиша, цената, опаковката и ефекта върху кожата ми.Кремчето е за суха кожа, каквато и е моята и има един такъв леко лепкав финиш  и през деня понякога го позлвам дори като основа за грим. Чудесен продукт, харесвам Ziaja, имам и крема с авокадо за лице и други продукти на марката, има си пост специално за тях.За Коледа подарих на най-добрите ми приятелки две маски за коса, за съжаление тогава просто не бях на вълна постове, и за това не съм ги снимала, но ще чакам отзиви от тях и ще ги покажа. 

4.Молив за вежди на Essence - предполагам доста от Вас са го виждали и ползвали, това са продуктите, които ползвам от години за вежди или сенките или молива на Essence.Най-добрите и оптимизирани продукти в категория цена - качество.

5.Очна линия Cat eyes от Golden Rose - много прецизна четка между другото, ще и направя ревю, но до там.Линията е течна и не се задържа много, няма такъв графитен, наситен цвят, който се изисква от една очна линия, за да стане драматично.

6.Коректор Impala - евтин коректор, покупката му и до днес не знам защо я реализирах просто в магазина казах:  " и един коректор на Импала".Отдавна го гледам, чудя му се за 3,00 лв какви ли магии прави.Става за лек хайлайт и е малко покривен.За 3,00 лв става. :) 

Приятен и успешен ден! 

Коментари

Популярни публикации